3 maanden werk

Het is 3 maanden geleden dat we elkaar ontmoetten om het programma van de nieuwe EHS-bijeenkomst te bedenken. We hebben onze claims een beetje beperkt en van internationaal zijn we Europees geworden. De kosten van een transatlantisch vliegticket zijn echt te duur voor een EHS. We hebben echter onze capaciteit verhoogd en 2 partytenten gepland met conferenties in het Frans en Engels. De plaats blijft hetzelfde omdat het zo moeilijk is om nog steeds een wit gebied te vinden om te verzamelen voor EHS.

We hebben prestigieuze gasten, waaronder bibi en anderen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een folkconcertidee om je een beetje te laten dansen en bewegen. Onze mogelijkheden om uit te gaan en een concert bij te wonen zijn onbestaande geworden.

Voor de huisvesting van degenen die uit de wet komen, kun je je net als vorig jaar midden in de natuur beschut tegen de golven vestigen, er zal ruimte zijn.

Het is een unieke kans om elkaar te ontmoeten en met elkaar uit te wisselen, een unieke kans om onze dagelijkse pijn te overstijgen en onze ideeën te veranderen. Schrijf je snel in, de deelnameprijs is democratisch en je kunt op vrijdag aankomen als je van ver komt en meedoet aan de montage en installatie. Alles wordt bekroond met een barbecue zoals in 2022.

Wil je van gedachten veranderen, kom dan met ons mee, hoe meer we zullen zijn hoe meer we weerklank zullen hebben bij de media en dit is ook het doel van deze bijeenkomst, om jezelf bekend te maken.

Om je te registreren, nodig ik je uit om naar de website van: Mijn leven in vliegtuigmodus te gaan en door de verzamelsectie te bladeren. U vindt het volledige proces en vele details op de datum van 17 juni.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s