Een groot sprankje hoop

Gisteren waren we aanwezig op de algemene vergadering van AREHS, de Belgische vereniging voor de erkenning van elektrosensitiviteit. Ik kwam uit die dag, er waren velen van ons, onze harten zwellen op. Ik was zowel blij om te horen dat het aantal leden in een jaar tijd exponentieel was toegenomen, maar ook verdrietig voor al die mensen die nu aan deze milieupathologie leden. Luisterend naar de acties van deze vereniging en het toevoegen van de andere initiatieven, realiseer ik me dat onze strijd begint te groeien. Op de een of andere manier, met humor, zou ik zeggen dank je wel 5G.

Door onze acties in het veld moeten we het bewustzijn blijven vergroten en nieuwkomers op de elektrohypersensitiviteitsmarkt blijven ondersteunen. Vergaderingen, conferenties, films van « mijn leven in vliegtuigmodus », de conferenties van Anthony Brun-Maestroni, de internationale bijeenkomst van EHS,   de worshops van  mevrouw Rivasi  in het  Europees Parlement en alle  andere initiatieven zoals de Werelddag van « EHS Hearts » zijn altijd middelen die uiteindelijk onze strijd tegen operators en lobby’s  bekendmaken.

De Algemene Vergadering was ook voor mij om veel mensen op sociale netwerken te ontmoeten en uit te wisselen. Contact tussen ons is essentieel om informatie uit te wisselen en ervaringen te delen. Vriendschappen worden gesmeed, namen worden eindelijk geassocieerd met menselijke gezichten zonder elektronische tussenkomst. De gekozen plek was ook prachtig, we hebben dit contact met de natuur nodig. Natuurlijke frequenties maken deel uit van ons DNA.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten in nieuwe initiatieven, de lente is aangebroken en de zon is op. Kop op

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s