2e Europese bijeenkomst: reacties op uw opmerkingen

Ik zal proberen via dit artikel de opmerkingen en vragen te beantwoorden die via de eerste reserveringen zijn gesteld.

Allereerst, ja, je moet je registreren en boeken om toegang te krijgen tot de verzamellocatie. De kosten van deelname aan de zaterdagdag bedragen 25 € inclusief 10 € entree en 15 € voor lunch en snacks. De 10 € wordt gebruikt om de huur van partytenten en apparatuur te financieren. De plaats is gratis beschikbaar en we vragen u om het net zo schoon achter te laten wanneer u vertrekt als wanneer u aankomt. Overal komen vuilnisbakken te staan.

Voor eten, na de Spaanse hostelervaring van vorig jaar, die erg leuk was, maar een echte hoofdpijn voor mijn vrouw met 35 ° weer, besloten we een cateraar in te huren die met een koude kamer zal komen. Er komt een buffet met voedingsmiddelen met het label gluten- en lactosevrij, er wordt  in principe een veganistisch gerecht  gepland. Wij zorgen voor frisdrank, maar neem altijd uw thermoskan mee met uw favoriete mengsels.

Met betrekking tot de parkeerplaats vroegen we onze buurman die eigenaar is van de omliggende weilanden om ze voor ons beschikbaar te stellen en zo elke bron van vervuiling van het pand te verwijderen.

Dit jaar hebben we 3 partytenten, waarvan 2 voor conferenties in het Engels en Frans en een partytent voor exposerende verenigingen.

We vragen ook om niet met je huisdieren mee te komen, ze zijn zeker erg leuk maar we hebben al een hond, een kat, schapen, kippen en eenden. Al deze kleine wereld heeft zijn gewoonten en zijn territorium. We moeten er ook voor zorgen dat we de biodiversiteit van de plek en de vijver beschermen.

We gaan geen kinderopvang doen zoals vorig jaar en we vragen jullie om ze geen bal te geven om op het veld te spelen.

Ik denk dat ik op de eerste opmerkingen heb gereageerd en zal bij u terugkomen voor meer details over het verloop van de dag van 17 juni en de verlenging ervan op zondag met onze vrienden van het ESC. Reserveren via de website van « Mijn leven in vliegtuigmodus ».

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s