Voortdurend zoeken naar oplossingen

Voor ons is testen van het grootste belang voordat we het over een product hebben. Canvy-ondersteuningsstructuren zijn dure en omslachtige oplossingen om te implementeren. Sommige worden aan het plafond opgehangen aangeboden, wat een nadeel is wanneer u een huurder bent of wanneer de plafonds te hoog zijn. We hebben daarom vanuit de structuur van de stoel in buizen het concept voor luifels of beschermingen voor een grotere ruimte ontwikkeld.

De buisvormige PVC-structuur heeft de voordelen op het gebied van kosten, implementatiegemak en lichtheid van het materiaal. Door T-tips en hoeken oordeelkundig te combineren, kunt u eenvoudig een stijve en beweegbare structuur bouwen. Deze producten zijn gemakkelijk te vinden in doe-het-zelfzaken. De buizen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kunnen eenvoudig worden gesneden. We lijmen de assemblages niet aan elkaar, we schroeven ze er gewoon in. Het is snel, gemakkelijk en vereist geen speciaal gereedschap.

We hebben twee modellen gemaakt, een voor bedbreedte 90 cm en de andere die ons zal dienen voor conferenties in 2 * 2 m. De hoogtes zijn ook bepalend bij het berekenen van de exacte beelden van te verwachten stoffen. Dit is waar de situatie een beetje ingewikkeld wordt omdat de aangeboden zeilen niet allemaal dezelfde breedtes hebben, afhankelijk van hun mate van bescherming. Het is ook noodzakelijk om rekening te houden met de kenmerken voor HF en BF en eventueel te voorzien in aarding. Een vloermat kan ook in bepaalde situaties worden aanbevolen (bed boven). In ons geval zitten we nog op een tegelvloer  en was het tapijt niet nodig. Het is essentieel om te voorkomen dat emissiebronnen in de gecreëerde behuizing worden geïntroduceerd en om de ingangen in de luifel goed te sluiten. Goede DIY.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s