De magnetische stoel

Mijn vrouw is verplicht een opleiding te volgen om haar rechten te behouden. Ze woonde de eerste sessie bij omringd door smartphones, tablets en WIFI. Ze kwam moe thuis van de weg met het begin van een migraine. Het kostte hem vervolgens 2 dagen volledige rust om te herstellen en zelfs zijn hoofdpijn te laten verdwijnen. De training wordt in januari hervat met verplichte aanwezigheid. Andere mensen begrijpen het probleem niet en het pand bevindt zich in een kleine zonering met antenne en WIFI in alle gebouwen.
We hebben verschillende oplossingen gezocht om haar haar opleiding te laten volgen, maar de beschermende kleding is onvoldoende om haar te beschermen. We hadden ons een draagbare luifel voorgesteld, een parasol met een beschermende stof, … We kwamen aan bij een stoel met ondersteuning voor een beschermende stof. We hadden imperatieve budgetten, transporteerbaarheid, montagegemak, enz …

Dit alles bij elkaar gaf ons een prototype om mee te experimenteren. Ik kan me de gezichten van haar collega’s en de manager al voorstellen als ze haar beschermende iglo inzet. Spot doodt niet, maar golven veranderen de gezondheid. Dit kan zijn trainingscollega’s ertoe aanzetten om het probleem van elektromagnetische vervuiling en het onvermogen van EHS om deel te nemen aan een normaal leven beter te begrijpen.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s