EHS: elektro-sensorische invaliditeit

U bent EHS erkend of genegeerd. Je huis verlaten om naar de bioscoop of een café te gaan voor een drankje is een onoverkomelijke beproeving geworden. Beschermende kleding biedt niet genoeg zekerheid bij lange belichtingen, uitgaan met imkerparafernalia is een beeld dat je niet wilt geven. De beschermde integrale boerka zit niet in onze moraal en is gênant om een thee te drinken. De gehandicapte die in een rolstoel rondloopt om zich te kunnen verplaatsen, trekt sympathie en respect.
Zelfs als filosofisch gezien de status van gehandicapte een probleem voor je vormt, is het nog steeds een realiteit.
Waarom zou je deze status niet gebruiken om een beetje uit te gaan en een sociaal leven te hervatten. Je combineert de rolstoel met de magnetische stoel (zie vorig artikel) en je hebt een manier om je in staat te stellen een sociaal leven te hervatten. Je zult zeker worden opgemerkt met je beschermende sluier in de bioscoop, je zult vragen worden gesteld en het is zeker de beste manier om de zaak vooruit te helpen. We zullen dit allemaal testen op technisch niveau en we zullen u feedback geven.  Vermijd de elektrische rolstoel, het zou geen goed idee zijn.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s