Gemeubileerde vakantie zonder WIFI

Na maanden van proces en aanvraag voor autorisatie, keren we eindelijk terug naar de normen om onze accommodatie voor EHS te noemen: « gemeubileerde vakanties ». We krijgen 2 sleutels toegewezen om de kwaliteit van de huisvesting te kwalificeren. We vinken alle vakjes aan om 3 sleutels te hebben, behalve de WIFI-box. Het kan worden geplaatst, maar het kan ernstige interne verstoringen veroorzaken voor de bewoners in een gepantserd huis.  We waren al gesanctioneerd in de toekenning van een rating voor de EPB na de bouw omdat we geen VMC, warmtepomp of fotovoltaïsche panelen hadden. Er zijn technologieën die onverenigbaar zijn met het probleem van EHS.

Deze stappen kosten geld en brengen ons geen extra winstgevendheid, maar ze zijn verplicht om in overeenstemming te zijn met de wetten.

We adverteren het aanbieden van accommodatie niet als gemeubileerde vakanties, we reserveren de toegang alleen voor EHS-mensen. Sciensano in België doet negatieve provocatiestudies, we hebben positieve provocatie-experimenten om de effecten van huisvesting zonder hoge en lage frequenties te beoordelen met een EHS-publiek. De resultaten van de eerste maanden zijn verrassend en soms in strijd met wat men zich zou kunnen voorstellen. We ontdekten het idee van terugtrekking en de variabele periode die nodig is voor een EHS om zijn lichaam opnieuw te laten  zien aan niet-blootstelling aan golven. Het gepantserde huis is gemaakt  volgens baubiologische normen  in termen van hoge en lage frequenties, maar in extreme gevallen lijkt dit niet genoeg te zijn en zou het langer duren om het lichaam te laten ontgiften. EHS is een echt volksgezondheidsprobleem en EHS zijn geen proefkonijnen op poten, maar mensen met eigenschappen die we moeten respecteren.

We hebben de gepantserde behuizing getest en we hebben het vanuit alle hoeken gemeten, maar we leven al in een wit gebied, ons lichaam ziet het verschil niet. Wij zijn dan ook een gepantserde « gemeubileerde vakantie » met 2 sleutels (er zijn 2 toegangsdeuren).

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s