« LERAT » j’ai pété

Deze column is geschreven door een mens met gemiddelde intelligentie op een bekabelde computer in een omgeving die bewaard is gebleven van de ethergolven. Ja, het verbaast, maar het bestaat nog steeds. Alleen een mens met een gemiddelde intelligentie, Belg bovendien, is in staat tot zelfspot.

Het doel van deze column is altijd geweest om opvattingen te delen over actuele gebeurtenissen en innovaties in de verdediging tegen de kunstmatige omgeving gecreëerd door mensen tot hogere intelligentie die nu kunstmatige intelligenties nodig heeft om deze te vervangen.

Sommigen vechten echter voor het behoud van een concept dat binnenkort uit woordenboeken zal verdwijnen: « natuur ». Ik heb geen geluid nodig dat door een machine wordt nagebootst om de vogels ‘s ochtends te horen, ik open gewoon mijn raam. Ik heb geen 40-inch scherm nodig om het groen te aanschouwen, ik verlaat mijn huis en observeer gewoon. Deze basiswaarden zijn volledig verdoezeld. Persoonlijk wil ik deze nieuwe kunstmatige wereld niet.

Inmiddels hebben wij het officiële document ontvangen dat van onze accommodatie een « vakantiehuis » met 2 sleutels maakt. Het geeft mij geen enkel voordeel anders dan volledig op orde te zijn met de administratie. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een ander huisvestingsinitiatief in het zuiden van de provincie Luxemburg te verwelkomen, gebaseerd op het concept van Tiny house armoured. Het bedrijf heet Zone Blanche. U vindt de informatie op hun website.

Het zou een geluk zijn als er andere particuliere initiatieven zouden worden gelanceerd om EHS weer een beetje te laten circuleren en weer in contact te kunnen komen met een sociaal leven.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s