Het tegenovergestelde van een ziekte

Al 4 jaar werken we met een veelheid aan EHS uit alle lagen van de bevolking. De klachten zijn altijd hetzelfde maar de mate van gevoeligheid is verschillend. We hebben beschermingsmiddelen ingevoerd, we wonen in een gebied dat nog relatief wit is. Dit is gunstig voor ons en voor degenen die ons komen bezoeken in het nieuwe gepantserde huis. Een vraag die vaak opkomt is: waarom deze keuze voor afscherming in plaats van behandelingen om terug te keren naar een normaal leven? Het antwoord is ingewikkeld, maar voor ons is het uitgangspunt van onze reflectie dat EHS geen ziekte is, maar een normale reactie van ons voorouderlijk organisme op een gewelddadige agressie van een kunstmatige omgeving. We kunnen natuurlijk voedingssupplementen of behandelingen nemen om de effecten te verminderen en ons voedselsysteem te versterken, we kunnen door meditatie, ontspanning of andere technieken het gevoel transformeren en relativeren in relatie tot de gevoelde effecten, we kunnen grigris of andere wonderoplossingen gebruiken als het een effect heeft op je portemonnee en indirect op je welzijn. Feit blijft echter dat de agressie er nog steeds is en dat het lichaam beschadigd is. We worden beschoten met kruisbogen, bogen, granaten en aanvalsgeweren. Vitaminen en supplementen kunnen u helpen sneller te herstellen, maar zullen lichamelijk letsel niet voorkomen. Meditatie zal je helpen de ernst van de verwonding te relativeren en je te laten geloven dat je onoverwinnelijk bent.
De realiteit is heel anders en effectieve bescherming is momenteel de enige manier om iemands fysieke integriteit op de lange termijn te beschermen. Het vereist dat je weet wat er op ons schiet. De bescherming is niet hetzelfde voor een pijl of een aanvalsgeweer. Een eenvoudige dop kan je helpen om snel vijandelijke linies over te steken, maar zal niet effectief zijn om een nacht onder vuur van een WIFI in 5,6 Ghz door te brengen.  
Er is geen wonderoplossing, er zijn oplossingen en gedragingen die zijn aangepast aan het type wapen dat door de agressor wordt gebruikt. Het leven daarvoor is voorbij, EHS moet opnieuw een nieuw leven leren voor hem en de mensen om hem heen.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s