De laatste buis

De beschermingsmiddelen tegen golven zijn een essentieel gebied voor een EHS. Ze moeten ons in staat stellen om te evolueren in het dagelijks leven en ten volle te kunnen genieten van onze plaats van leven. Normen veranderen en doses van blootstelling aan elektromagnetische vervuiling volgen hetzelfde pad. Het huis uit gaan is een echte uitdaging, maar thuisblijven is een andere. Het belangrijkste is om een bepaalde elektromagnetische hygiëne in je huis te respecteren en jezelf zoveel mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf, vooral tijdens onze slaap. Er bestaan verschillende oplossingen in de vorm van beschermende tenten met speciale zeilen die boven ons bed worden geplaatst. De keuze van stoffen, bodembescherming, aarding, dragende structuur zijn verschillende technische problemen die moeten worden opgelost zodat de rustplaats wordt beschermd. Volgens hetzelfde concept kunnen ook andere plaatsen in uw huis worden beschermd.
Natuurlijk kun je verhuizen, maar om waarheen te gaan? Het vinden van gebieden met weinig blootstelling is bijna utopisch en vereist de middelen. De keuze van de beschermingsmiddelen vereist een goede kennis van de technische kenmerken van de aangeboden producten. De duurste beschermt niet noodzakelijkerwijs alle frequentiebereiken.
Naast de materiaalkeuze is er ook de kwestie van de draagconstructie. De huidige oplossingen zijn ofwel erg duur of vereisen een plafondophanging die niet zonder problemen is wanneer u een huurder bent of plafonds op 4 m hoogte heeft.
We hebben daarom een buisvormige structuur gemaakt die de gekozen zeilen kan ondersteunen en die een tweepersoonsbed of een kantoorruimte kan beschermen. De kosten zijn belachelijk (+/- 75 €), de materialen zijn gemakkelijk te vinden en de implementatie binnen het bereik van een kind. Alles is licht en transporteerbaar. Kortom, een oplossing die alle deuren opent naar andere toepassingen.
In 2023 organiseren we workshops in een beschermd gebied waar je de kans krijgt om je handen vuil te maken en je eigen gereedschap te maken om te overleven in dit universum verzadigd met golven.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s