Terugblik op de afgelopen 3 jaar

In 3 jaar tijd zijn we van een beschermende tent naar een compleet huis van 90 m² gegaan om EHS te beschermen en te ontvangen. Dit zijn 3 jaar van ontmoetingen, ontdekkingen en training. Iedereen komt met zijn leven en verhaal en probeert opnieuw contact te maken met mensen die hun problemen en uitsluiting delen. De verhalen zijn allemaal verschillend met één ding gemeen: EHS.
We kwamen in mei 2019 aan op dit kleine eiland van witte zone en we hadden de kans om veel projecten met min of meer succes te ontwikkelen. We kruisten paden met tientallen mensen die allemaal hetzelfde probleem hadden.

In deze tijden van oorlog, economische moeilijkheden en verschillende tragedies zijn we positief gebleven en hebben we verschillende projecten uitgevoerd die soms volkomen zinloos zijn. We begonnen met een beschermingstent (geschonken aan een Belgische vereniging), we bepantserden een camper en bouwden uiteindelijk een compleet huis gepantserd met ethergolven. Ondertussen organiseerden en organiseerden we de eerste internationale EHS-bijeenkomst in juni 2022. Elke dag ontvangen we nu aanvragen voor een verblijf voor
het gepantserde huis en we ontvangen mensen uit Nederland, België en Frankrijk voor een verblijf van minimaal 1 week met voorkeurstarieven voor leden van verschillende verenigingen. Deze verblijven zijn een gelegenheid voor het delen en zeer rijke uitwisselingen en wij danken u.
Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten op de volgende bijeenkomst of tijdens een verblijf bij ons: een plek om te wonen voor EHS.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s