Creëer je beschermende bubbel

Het is aan iedereen om zijn manier van leven te kiezen in deze alomtegenwoordige elektromagnetische vervuiling. Voor sommigen lijken meditatie, herverbinding of een andere methode om zich opnieuw op zichzelf te concentreren adequate oplossingen te zijn. Anderen zullen meer in de eliminatie van vervuilende metalen ons lichaam via onze tandheelkundige amalgamen of onze bloedsamenstelling. Weer anderen zullen hun verbetering baseren op speciale diëten met weinig gluten en lactose. Ten slotte zijn er de meest pragmatische zoals ik, die meer een lichaam zien in constante verdediging tegen een agressieve omgeving. In tegenstelling tot mijn joods-christelijke opvoeding, denk ik niet dat ik zonden heb begaan en mezelf moet verlossen door lichamelijke of gebeden.

Ik zal daarom mijn verdedigingslinies tegen de externe agressor bestuderen, meten en aanpassen. Na de magnetische stoel maakte ik voor mijn vrouw de antigolfrolstoel zodat ze haar opleiding kon volgen. We zijn pantserspecialisten geworden om ons in staat te stellen bepaalde buitenactiviteiten uit te voeren en uit onze kluis in de witte zone te komen.

Laten we het hebben over deze hermitage, we leven geïsoleerd van de wereld in beweging om onze gezondheid te behouden. Deze vorm van ballingschap in onze plaats van leven voor EHS komt overeen met ons temperament en is op zich geen probleem. De opening van onze plaats en de voorziening van het gepantserde huis zorgt er echter voor dat we veel mensen met verschillende achtergronden en verschillende regio’s ontmoeten. Hier is het verschil in taal geen obstakel, maar een rijkdom in de uitwisseling.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s