6G via LED uitgerust met VLC

Terwijl we nog steeds vechten tegen de komst van 5G, plannen ze al 6G-technologie voor 2030 (het is morgen). 6G zou moeten werken in zeer hoge frequentiebanden die gemakkelijk kunnen worden gestopt door het minste obstakel. Het zal daarom nodig zijn om technische oplossingen te vinden om de doorgang van het signaal in woningen, kantoren, winkels, …

De oplossing ligt voor de deur zonder dat we op elke straathoek een veelvoud aan antennes hoeven in te zetten. Deze oplossing combineert LED-lampen met VLC, het signaal wordt teruggewonnen door de LED-lamp en opnieuw verzonden naar uw GSM uitgerust met LIFI-technologie om te decoderen en te verzenden. Uw armaturen dienen als interne antennes die licht gebruiken om het signaal door te geven. Het werkt zelfs lamp uit. Ik weet tot op heden niet wat de gevolgen zijn voor de gezondheid van deze technologie die momenteel is ontwikkeld en het onderwerp ontroert me niet te veel, want in 2030 zal ik 70 jaar oud zijn en ik zal zeker al tot stof worden gereduceerd door eerdere technologieën.

Moed, een heldere wereld wacht op ons.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s