Ontwikkeling van de activiteiten van de vereniging

In januari 2023 werd het idee geboren van een vereniging zonder winstoogmerk die een bepaald aantal EHS-diensten omvat. Deze zorg komt voort uit een groot aantal uitwisselingen met EHS sinds 2019. Afgezien van het fysieke leed veroorzaakt door de golven, zijn de behoefte aan advies, contacten en activiteiten de meest talrijke verzoeken die we hebben geïdentificeerd. Op medisch gebied kunnen we niets doen en de getuigenissen over de effectiviteit van behandelingen zijn zeer uiteenlopend, dus we zullen deze controverse niet aangaan.
Onze ervaring heeft ons echter in staat gesteld om beschermingsmiddelen te ontwikkelen en deze tegen lagere kosten te implementeren. Het is deze ervaring waarvan we willen dat u profiteert op een plek die beschermd is tegen de ether.

Of het nu gaat om tijdelijke huisvesting, voor de realisatie van uw beveiligingen of het gebruik van meetapparatuur of gewoon om activiteiten met andere mensen te delen, wij proberen u oplossingen te bieden. Ik kijk ernaar uit om onze plek van leven weg van de golven met u te delen.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s