Antigolf rolstoel

Omdat de eindejaarsfeesten geen deel uitmaken van onze kalender, kunnen we deze dagen van populaire jubel net zo goed wijden aan het perfectioneren van onze anti-golfzitting en het opheffen van een hoek van de sluier. We hadden het project thuis willen testen, maar vanwege het ontbreken van een bron van blootstelling in een wit gebied, waren de resultaten niet significant. Dus verhuisden we de gloednieuwe baby naar het huis beschermd tegen de golven. Nieuwe teleurstelling, de plaats was opnieuw niet bevorderlijk voor dit soort tests. Door onszelf te willen beschermen, kunnen we geen plek meer vinden om onze tests te doen.
Een welwillende buurman en zeer goed uitgerust in elektromagnetische vervuiling, opende zijn deuren voor ons en we konden in het echte leven de effectiviteit van onze stoel met wielen testen. Om onder het beschermende canvas te meten, hebben we verschillende apparaten gebruikt die ervoor zorgden om eerst te meten zonder de bescherming om te kunnen vergelijken.

De gebruikte stof beschermt niet 100% tegen alle elektromagnetische vervuiling omdat we hebben gekozen voor een stof die een bepaald zicht naar buiten mogelijk maakt en enkele uren draaglijk is. Laten we niet vergeten dat het doel is om de stoel in een vergaderruimte te plaatsen om een training bij te wonen. Je verbeelding over deze toekomstige toepassingen zal de rest doen.

De test is overtuigend en we kijken ernaar uit om op de eerste trainingsdag te zijn om de effectiviteit ervan te valideren en vooral om de hoofden van de deelnemers en de trainer te zien.  2023 kent een vliegende start. Gelukkig Nieuwjaar voor iedereen.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s