De handel in stralen

Ik neem een tekst die ik in juni 2019 had gepubliceerd om de vandaag bekeken video van « Deus ex Silicon » te voltooien

« Er gaat geen dag voorbij dat we niet alpagué zijn door een advertentie om ons een wonder colifichet te verkopen. De golven hebben de eigenschap overal te infiltreren, in de kleinste opening. Sommige mensen geven fortuinen uit aan deze gadgets die de ether zouden moeten stoppen of transformeren. Het scenario is altijd hetzelfde, eerst een wetenschappelijke presentatie over de aard van de golven met beeldkrachten en expertverklaringen ter ondersteuning en vervolgens door een kleine truc  introductie van het product in kwestie in het behandelde thema. Deze producten zijn over het algemeen erg duur, noodzakelijkerwijs omdat ze het onderwerp zijn geweest van uitgebreid onderzoek. Dan komt de tijd van getuigenissen, de moeder, de grootmoeder en een snelle bezigheid met spelen op zijn console. U bent nog niet overtuigd, dus profiteer van onze uitzonderlijke aanbieding met twee voor de prijs van één, gratis verzending, minus x procent als u bestelt met uw promotiecode en een verrassingscadeau daarnaast.

Dit zijn gebruikelijke verkooptechnieken die u mij zult vertellen. Ja, wat me verdrietig maakt, is dat het beoogde publiek zich in een situatie van nood bevindt die hen niet het vermogen geeft om een goed oordeel te vellen. Mentale verwarring is vaak een van de symptomen die door EHS worden opgeroepen. Na 15 jaar hypnose te hebben beoefend en geïnteresseerd te zijn in de technieken (propaganda) van Edward Bernays, ben ik goed bekend met de manipulatietechnieken die door adverteerders worden gebruikt. Alle middelen zijn goed en te rechtvaardigen om te verkopen, het is een van de problemen van onze beschaving.

Niets, volgens mijn leer, stopt of transformeert een magnetisch veld buiten het mumetaal. De golven kunnen mogelijk worden gedempt door kooien van Faraday, mits ze goed hermetisch zijn. Eenmaal in de kooi is het verboden om een golfzender aan te zetten. Bellen met je mobiele telefoon die niet verbonden is met een externe antenne in een gesloten auto staat gelijk aan je hoofd in een gesloten magnetron steken. Ik heb een jaar in een gepantserd doek geslapen, de verzwakking is consequent maar niet totaal. Ik heb ook kamers ontworpen in sommige gebouwen die ik bezat met aluminium gevoerde isolatie aan 2 zijden. De voegen van de panelen waren ook bedekt met aluminium. Aarding is noodzakelijk. Dit alles vertegenwoordigt kolossale budgetten en is niet binnen ieders bereik, vooral als u een huurder bent.

Uw getuigenis begint binnen te stromen en ik hoor veel terechte woede. Onze moderne levensstijl wordt steeds meer verwijderd van onze dierlijke natuur en onze verbinding met de aarde. Ik keek gisteren naar een rapport over brood dat 5 pesticiden bevat. De doses voldoen aan de dagelijkse normen, maar houden geen rekening met de accumulatie van deze pesticiden met andere bronnen.

Nogmaals, om jezelf te behouden, moet je gezond eten, « biologisch ». Dit brengt kosten met zich mee en het ligt niet binnen ieders bereik. Massadistributie heeft de kans gegrepen om zijn marges te vergroten en de schappen vullen zich met deze « BIO » -producten. We worden een bevoorrechte klantenkring van « electro-bio-bobos ».

We hebben nog steeds gezonde voeding op basis van biologische groenten, chelaties voor zware metalen en de tandarts om onze vullingen te verwijderen. Uw getuigenissen weerspiegelen de verschillende oplossingen die EHS heeft overwogen om hun leven draaglijker te maken.

Ten slotte is er Dr. Belpomme en Dr. Milbert met meer traditionele en medische oplossingen met bloedtesten en tests ter ondersteuning.

Ondanks al deze kleine wereld, noem je jezelf nog steeds EHS, dus zeker, het zit in je hoofd, je bent een ontkenner van technologische evolutie en vooruitgang. Jammer voor je. De andere schapen volgen de kudde en blaten van tevredenheid.  »

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s