Leren jezelf te beschermen

Jezelf beschermen tegen de golven is een essentieel probleem geworden in het leven van EHS. De producten die op de markt worden aangeboden zijn min of meer effectief en de prijzen zijn vaak onbetaalbaar met een zekere harmonisatie tussen leveranciers. Het heeft geen echte concurrentie en elke aankoop vereist een lang vergelijkingswerk dat soms moeilijk te bereiken is. Natuurlijk zijn service en vertrouwen belangrijke elementen, maar de kern van de zaak blijft ieders financiële draagkracht. We realiseerden een antigolfhuis en moesten verkennen en innoveren om dit project uit te voeren. Het is deze ervaring waar we je graag van willen laten genieten. We zullen u daarom verschillende workshops aanbieden op een beschermde plaats met de mogelijkheid van een even beschermde accommodatie om u verschillende tips te geven die zijn ontwikkeld om onze blootstelling tegen lagere kosten te verminderen. Dit varieert van het vervaardigen van persoonlijke bescherming tot complexere originele adviezen. We leveren het materiaal ter plaatse en we documenteren elk van de workshops met de mogelijkheid om naar huis  terug te keren met de realisatie ervan. We plannen de eerste workshop in de maand april en we beperken de toegang tot 5 personen om met elk te kunnen werken. Ik kijk ernaar uit om met u uit te wisselen.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s