Activiteiten, vrije tijd

We hebben onze leefruimte volledig gereorganiseerd om ruimte vrij te maken om de implementatie van vrijetijdsactiviteiten voor EHS mogelijk te maken. We zijn niet van plan om deze activiteiten zelf te ontwikkelen, maar om in de winter of buiten in de zomer een binnenruimte te bieden, zodat EHS hun favoriete activiteiten in gezelschap en weg van de golven kan beoefenen.  De configuratie omvat een ruimte van 31 m²  leeg en een ruimte met tafel van 20 m². De twee ruimtes communiceren. Het is mogelijk om verbinding te maken met het internet via een RJ45-verbinding en toegang te krijgen tot de keuken. Er is een toilet aanwezig.

De buitenkant is ingericht met een groot betegeld terras van 25 m² en gazon gebieden zijn ook beschikbaar voor buitenactiviteiten. Een grote privéparkeerplaats is gemakkelijk geschikt voor meerdere auto’s.

Deze ruimte staat tot uw beschikking voor een halve dag, een weekend of anderen om te bespreken. Er zijn natuurlijk regels van orde die in acht moeten worden genomen. Geïnteresseerd? neem dan contact met ons op: « een woonplek voor EHS vzw ».

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s