Europeanen voor veilige verbindingen: tijd om in actie te komen

« Eenworkshop van het Europees Parlement georganiseerd door Michele Rivasi (Groenen/EVA) Een workshop van het Europees Parlement voor europarlementariërs, de Commissie en belanghebbenden, om het collectief Europeans for Safe Connections en andere vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties te ontmoeten en hun eerste acties te presenteren om te wijzen op de donkere kant van onze moderne draadloze telecommunicatietechnologieën. De workshop omvat ook gedachtewisselingen met leden van het Europees Economisch en Sociaal Comité en de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa, die rapporteurs van soortgelijke resoluties zijn geweest.  »

Op 7 februari zijn wij ter plaatse aanwezig. Benieuwd naar de normen die worden toegepast in de gebouwen van het Europees Parlement in Brussel.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s