2e bijeenkomst, sprekers, (4)

We komen aan het einde van deze korte presentatie van de sprekers voor de conferenties gepland op de dag van 17 juni in Rièzes. Rièzes is een klein dorpje aan de Franse grens dat afhankelijk is van de gemeente Chimay. We vonden dit kleine hoekje van de witte zone in 2019 en we maken gebruik van de plek om deze 2e Europese bijeenkomst van EHS te organiseren. Er zijn nog andere plaatsen in het zuiden van België waar je door goed te zoeken een zeldzame parel kunt ontdekken, een Hof van Eden voor EHS. Veel zal afhangen van de kenmerken van de regio en de politieke wil van de lokale autoriteiten. De burgemeester van Tintigny, Benoit Piedboeuf, heeft vriendelijk geluisterd naar de EHS-kwestie en bepaalde maatregelen genomen om elektromagnetische vervuiling op bepaalde plaatsen op het grondgebied dat hij beheert te beperken.  Kristien Pottie maakte van deze begripvolle houding gebruik om zich in de streek in Poncelle te vestigen.  Kristien, een actrice van opleiding, is ook een co-regisseur van « Ma vie ne mode avion » en een partner van deze bijeenkomst.

En dan, ten slotte, was het nodig om de crème als dessert te bewaren, uw dienaar die in het Engels zal spreken om u het gepantserde huis te presenteren dat in september 2022 is voltooid en sinds oktober 2022 beschikbaar is voor EHS. Ik zal de details van de implementatie toelichten en het resultaat van de observaties die sinds oktober zijn gedaan over de EHS die daar hebben gewoond. Alles is niet altijd rozengeur en maneschijn ondanks de ontruiming. Bevestig uw registratie via de website « My Life in Airplane Mode »: https://www.mavieenmodeavion.com/rassemblement-ehs

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s