Jullie zijn geweldig

Als ik op 17 juni je naam niet meer weet of als ik je niet herken, bedankt dat je me niet de schuld geeft, want je zult echt met velen zijn en ik zal waarschijnlijk bezig zijn met de organisatie. Ik heb een geheugen dat hapert en mijn gezichtsvermogen dat afneemt, we praten over geplande veroudering bij de geboorte of een vertraagd effect van overmatige blootstelling aan golven.

Het hele team bedankt u hartelijk voor het enthousiasme voor ons verzamelinitiatief, u bent geweldig en ik hoop dat ons voorbereidende werk aan uw verwachtingen zal voldoen.

Ik kijk ernaar uit om je misschien te herkennen op 17 juni.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s