Er is geen abonnee

Er is een klein communicatieprobleem tussen onze operators. Mijn operator belt me al enkele dagen op de vaste lijn om uit te leggen dat ik een goede klant ben. Je verbaast me met wat het me een arm  kost voor mijn box en mijn vaste lijn. Ik ben dus een goede klant, maar ik zou het beter kunnen doen omdat ik met mijn GSM-abonnement zou kunnen profiteren van een beter tarief. Luister goed Emilie, Dimitri en tutti quanti voor de laatste keer, ik heb geen mobiele telefoon en ik wil er ook geen. Ik zou mijn tijd kunnen verspillen met uitleggen dat er thuis geen netwerk is of dat ik EHS ben, maar ik hoef mezelf niet te verantwoorden. Dus, heel beleefd, zeg ik dank je wel, heb een goede dag en hang op.

Deze constante intimidatie begint me te irriteren en ik denk er  al snel aan onbeleefd te worden. Dus Emilie, Dimitri en tutti quanti pardon, ik weet dat je je werk doet en dat je doelen hebt. Ik respecteer het individu, maar als ik je ophang, hang ik aan je instelling.

Deze technologie verpest mijn leven buiten mijn witte zone en ruïneert mijn leven met deze constante intimidatie.

Ter informatie, mijn GSM-abonnement is de meest competitieve formule op de markt aan 0 € per maand voor alle operatoren en alle netwerken. Laad het apparaat bovendien niet eens op, het verbruikt niets en het rinkelen is stil.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s