Getest en goedgekeurd

Mijn vrouw had op 10 januari een nieuwe trainingsbijeenkomst in een ruimte met WIFI en een tiental mobiele telefoons en tablets. Zijn laatste ervaring eindigde met 3 dagen herstel op het niveau van zijn lichaam. Deze keer moesten we een manier vinden om het te beschermen en daarom hebben we de magnetische stoel ontwikkeld. Dus nam ze de rollerversie mee en gebruikte deze voor haar training. Ze had ook een AM-10 acoustimeter om haar blootstelling te beoordelen. Die laatste, zonder de bescherming in de trainingsruimte werd tomatenrood, eenmaal op de stoel met de beschermende sluier goed geplaatst, brandde er gewoon groen licht. De bescherming is niet totaal, maar heeft de  situatie sterk verbeterd en  hem in staat gesteld om de training te volgen met goed zicht door de sluier en zonder gevoel van onderdrukking of verstikking.

Wat betreft andere volwassen studenten en sommige psychologen van opleiding, de houding is speciaal en ik had dergelijk gedrag echt niet verwacht. Ze wisten dat zijn probleem blootstelling aan de golven was, maar niemand deed moeite om zijn mobiele telefoon of tablet uit te schakelen. Integendeel, het feit dat ze een oplossing had gevonden, ontlastte hen van   hun inspanningen. Integendeel, ze kwamen met haar aan de slag door hun mobiele telefoons naast haar op tafel te leggen.

Kortom, op technisch vlak is het sluitend, maar op het niveau van de menselijke relatie is er nog veel werk.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s