Het gasmasker

Passief roken duurde tientallen jaren om te worden erkend als een potentiële verontreinigende stof die bij anderen ziektes zou kunnen veroorzaken. Er waren wetten nodig om de wurggreep van lobby’s op de uitbuiting van verslavend gedrag tegen te gaan. We hadden net zo goed het dragen van gasmaskers kunnen opleggen aan mensen die zich gestoord voelen door de rook, zodat rokers vrij kunnen blijven bedwelmen. In Ierse pubs in de jaren 70 vulde een dikke mist de cafés en er was een echte verslaving aan Guinness voor nodig om binnen te durven komen en zijn leven te riskeren. Ik ging 30 jaar later terug en daar, wonder, op elk moment liepen de pubs leeg en lieten mensen hun spullen achter om op een sigaret te proosten. Wetende dat tabak kanker kon veroorzaken, weerhield mensen er niet van om te blijven roken.

Het zal hoeveel jaar en wetgeving duren om tot een gelijkwaardige situatie te komen met het gebruik van GSM. Dat laatste maakte mensen helemaal verslaafd, het werd een gedragsprobleem. Toen ik nog een restaurant binnenkwam, kon ik de dikke rook van golven die in de atmosfeer zweefden niet zien of ruiken. De effecten hiervan manifesteerden zich echter snel op mijn lichaam. Mijn vrouw moet nu haar magische stoel gebruiken om anderen in staat te stellen hun mobiele telefoons vrij te blijven gebruiken. Waar met de golven de vrijheid van anderen ophoudt. Uw WIFI kan de hele nacht verschillende buren vervuilen en ze kunnen niets zeggen omdat er geen vastgesteld verband is tussen oorzaak en gevolg tussen de golven en bepaalde ongemakken van mensen die zijn gecategoriseerd als gedragsstoornissen.

Moraal, voor mijn vrijheid zal ik de sluier dragen en een gasmasker opzetten, de lucht is zo vervuild op dit moment.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s