De aangesloten radondetector

We ontmoetten gisteren een dame in haar accommodatie die als gevolg van enkele ongewone symptomen verschillende wegen verkende om haar gezondheidsproblemen te identificeren. Ze dacht dat het waarschijnlijk van haar huis kwam, vochtigheid of luchtkwaliteit. Voor ons had ze een bedrijf opgeroepen om de luchtkwaliteit te beoordelen en dat bedrijf had haar afgezet met een onschadelijk apparaat dat ze een paar dagen in elke kamer moest laten liggen om radon- en CO2-concentraties te meten.

Na een zorgvuldig onderzoek van de verschillende kamers en de identificatie van de gebruikelijke bronnen van elektromagnetische vervuiling (WIFI, DECT,… ), hadden we nog steeds een ongeïdentificeerd probleem in de kamer aan het hoofdeinde van het bed. Toen liet ze ons een klein apparaatje zien en legde ze uit hoe ze de progressieve resultaten op haar mobiele telefoon kon controleren, dat mijn € viel.

De bezoeken reserveren verrassingen en zijn een kans om verbonden objecten te ontdekken waar we nooit aan hadden gedacht.

We hebben ons tijdens de discussies kunnen realiseren dat de gemiddelde burger, ondanks een hoog opleidingsniveau, totaal hulpeloos was in vergelijking met de realiteit van het elektromagnetische probleem en we zijn soms een beetje beschaamd om enkele basisdingen voor een EHS te moeten uitleggen. Het is een leerweg voor de persoon en het is lang en pijnlijk.

Oh ja, trouwens, ik ben vergeten te vertellen, dat een plaats van leven voor EHS nu een non-profit organisatie in België is geworden.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s