Oprichtingvan een VZW

Nog eentje zult u mij vertellen, er zijn al zoveel verenigingen werkzaam op het gebied van EHS-rechten. Ja, het is waar en ik betreur het ten zeerste dat de energie die in de verschillende acties is gestoken, er niet in is geslaagd de eetlust van lobby’s en exploitanten tegen te gaan. Onafhankelijke wetenschappelijke verklaringen worden terzijde geschoven en ontkend door hun monetaire macht en we blijven klagen zonder eindelijk erkend te worden in onze dagelijkse pijn.

Mijn vrouw en ik wonen al 4 jaar op een nog steeds beschermde plek en we konden daar blijven zonder ons zorgen te maken over de zorgen van onze tijdgenoten. Het lot besliste anders in de vorm van een jongen die bij ons aan de deur kwam om asiel aan te vragen. Zijn EHS-problemen ontploften in ons gezicht en we namen onbewust de optie om te proberen deze persoon en andere EHS in dezelfde situatie te helpen. Anderen volgden en ons leven als koppel werd sterk verstoord door al deze vreemden die in onze intimiteit arriveerden. We hebben toen besloten om nog een huis te bouwen om EHS te hosten.

Van onze kant hebben we gerouwd om onze vorige levens, we gaan niet meer de stad in, naar de res naarof naar de bioscoop. Onlangs moesten we ons project verdedigen voor een jury op een plek die erg blootgesteld is aan de ether. De presentatie en verdediging duurde slechts 30 minuten, maar na 10 minuten was het hoofdpijn, spraakproblemen en totale mentale verwarring. Het duurde 2 dagen om te herstellen.

Het is duidelijk dat mijn woede tegen deze blinde technologie nog steeds in mij zit, maar ik besef dat onze acties momenteel nutteloos zijn omdat ze in strijd zijn met de ideeën van welvaart en groei. Ik ben meer voor bewustwording aan de basis. Mijn vrouw experimenteert momenteel met een beschermde stoel als onderdeel van een training die ze wilde volgen. Ook hier wordt face-to-face training gegeven in blootgestelde gebouwen met WIFI, tablets en mobiele telefoons. De antigolfstoel  werkt goed om het te beschermen en de mensen  van de training beginnen zich bewust te worden van het probleem van golven. Ze stellen hem veel vragen over het onderwerp. De VZW zal ons toelaten om conferenties op te zetten voor alle doelgroepen over het onderwerp en om ouderwetse aandacht te trekken. We hebben oplossingen gevonden om het onderwerp aan het publiek bloot te stellen zonder onszelf in gevaar te brengen. Anderzijds  zal de VZW een plaats blijven bieden van ontvangst en luisteren naar EHS en als de middelen worden verzameld, workshops over het gebruik van beschermingsmiddelen en de implementatie ervan. Kortom, veel werk aan de winkel voor 2023.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s