Bedankt David

Je worstelt al maanden, door je brieven, je filmen van ‘mijn leven in vliegtuigmodus’, de organisatie van de bijeenkomst en verschillende interviews. Het is de strijd van David tegen Goliath om de pijn te laten horen van veel mensen die teruggetrokken in zichzelf leven, gedwongen om te zwijgen omdat ze het zwijgen wordt opgelegd. Dit artikel in « Libre Belgique », met dank aan Laurence Dardenne, is een match en een vonk die de harten verwarmt van deze bevolking die is geofferd op het altaar van blinde vooruitgang en draadloze technologieën. Een lucifer brandt niet lang, maar het is genoeg om een goed gevoed vuur in de haard van onze beschavingen aan te steken. We kunnen allemaal olie op dit vuur gooien door het te blijven voeden door onze lokale acties en door onze aanwezigheid op de volgende bijeenkomst in juni 2023. We hebben veel associaties die de ideale relais zijn om  dit probleem van golven die ons bestaan doen rotten en die volgens Dr. Belpomme alle kenmerken van een toekomstige pandemie combineert, bekend te maken.

Onafhankelijke onderzoekers, wetenschappers over de hele wereld getuigen van de risico’s die gepaard gaan met onze dagelijkse blootstelling aan golven en niemand houdt er rekening mee in deze hectische race voor steeds meer en steeds sneller. De kleine David slaagde er echter in zijn kleine hut, dankzij zijn koppigheid, in om ons zichtbaar te maken en te getuigen van een mogelijk verband tussen blootstelling aan golven en zijn gezondheidsproblemen.

Terwijl alle David en andere vluchtelingen van de ether, Nicolas, Kristien, Valérie-anne, Françoise, Sylvain, Jan, Katja, Michelle, … en al diegenen die een tijdelijk toevluchtsoord bij ons hebben gevonden, komen naar   de « La Libre Belgique » en andere media om dit probleem van kunstmatige stralen die het bestaan van het leven op aarde doen rotten, te blijven herhalen.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s