De derde versie

De stoel voor EHS is in zijn3e versie. Eerst werd het aangepast aan een tuinstoel, vervolgens werd het op een schone standaard gemonteerd en ten slotte aangepast aan een rolstoel voor gehandicapten. Het geheel is telkens voorzien van een beschermende sluier die de zittende persoon omringt. Met deze stoel kon mijn vrouw deelnemen aan een training in een vergaderruimte met WIFI, mobiele telefoons en een antenne in de buurt.

Morgen zal de voortschrijdende versie ons naar het Europees Parlement vergezellen om ons in staat te stellen de workshop bij te wonen die door de europarlementariër Michèle Rivasi is georganiseerd. Deelnemers aan de conferentie zijn talrijk en vertegenwoordigen verschillende landen. Het is een grote organisatie en een initiatief dat als EHS kan worden verwelkomd. Dat is niet eenvoudig te organiseren, zeker niet met de stakingen in Frankrijk. Grote moeilijke dag voor een EHS in perspectief. Hopelijk maakt dit initiatief het onzichtbare zichtbaarder.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s