« LERATNONYME »

Mijn vrouw enik waren op 7 februari aanwezig bij de workshop georganiseerd door mevrouw Rivasi. Dankzij mijn toverstoel kon ik alle presentaties en discussies anoniem bijwonen. De elektromagnetische vervuiling binnen de parlementsgebouwen is aanzienlijk voor een bewezen EHS, de Service Horn stond permanent in het rood behalve onder mijn bescherming waar hij groen werd. Helaas kon ik de waarden niet noteren, maar de licht- en geluidsindicaties zijn voldoende om te weten dat de kritische niveaus worden overschreden.

Afgezien van de presentaties en getuigenissen, waren we getuige van een verhitte uitwisseling tussen vertegenwoordigers van het parlement en die van de Europese Commissie. Het debat over wie wat doet, werd duidelijk gesteld. Enerzijds (vertegenwoordigd door de heer Huss) parlementair rapporteur van resolutie 1815 en anderzijds een Raad van Europa die toekomstige ontwikkelingen op het gebied van draadloze technologie vertegenwoordigt. Geen van de resoluties is uitgevoerd door de staten en zelfs niet in de parlementsgebouwen. Dit is een constatering, 12 jaar na de goede voornemens van 2011. Het lijkt erop dat de wandelgangen van de macht denken en onze toekomst organiseren, op alle gebieden, meer onder druk van lobby’s dan onder het gezond verstand van de burger. 6G komt eraan, verheug je, Nokia en anderen, je hebt je werk goed gedaan ondersteund door een entiteit gangreen van binnenuit genaamd ICNIRP. Thermisch lijkt alles de goede gehoorzame burger te beschermen, de biologische aspecten van de mens zijn woorden die geen deel uitmaken van je vocabulaire. Belangenconflicten moeten worden beoordeeld door anderen en niet door de betrokken personen met betrekking tot ICNIRP.
gesigneerd « Leratnonyme onzichtbaar ».

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s