Een plek om te wonen, een ontmoetingsplek

Een van de belangrijkste doelstellingen van de bijeenkomst van 17 juni is om ontmoetingen tussen EHS mogelijk te maken om onze kennis, oplossingen en ervaringen te delen. Deze bijeenkomst is niet beperkt tot de mensen in onze buurt, het is bedoeld om Europees te zijn met uitwisselingen tussen verschillende landen of regio’s. Wij bieden een uitzonderlijke setting om dit doel veilig te bereiken. « A place to live for EHS asbl » werkt al geruime tijd aan dit doel en niet alleen ter gelegenheid van de Werelddag geïnitieerd door EHS Hearts in Frankrijk, maar ook door meer discrete initiatieven zoals die van gisteravond thuis.

Het stelde ons in staat om 2 youtubers te ontmoeten die heel ver weg waren qua kilometers, maar met hetzelfde ideaal qua klokkenluider in de ether. Ze ontmoetten elkaar bij ons thuis voor een feestje.

Er was Anthony Brun-Maestroni bekend dankzij zijn gesticuleerde conferentie: « slow cooking, 5G thermostat » te vinden op het adres: https://www.youtube.com/watch?v=9PuOYwJUtPY die ons met zijn kleine familie bezocht tijdens een reis naar Arras.


Er was ook David Steinmetz, onze medeorganisator van de2e Europese dag, gepopulariseerd door de webserie « mijn leven in vliegtuigmodus »: https://www.mavieenmodeavion.com/.  Het is ook op deze site dat u zich kunt aanmelden om deel te nemen aan  de 2e bijeenkomst  via het tabblad bijeenkomst.
Het was een lange maar zeer interessante avond qua uitwisseling van kennis en bronnen.

Deze informele bijeenkomsten stellen ons in staat om een face-to-face relationeel netwerk te weven dat van vitaal belang is in onze strijd voor de erkenning van EHS en voor de beperking van de blinde inzet van draadloze technologieën.

We hopen in de toekomst met de hulp van verenigingen die actief zijn in het veld dit netwerk verder te ontwikkelen en zo voor de3e bijeenkomst mensen die actief zijn in het veld als sprekers uit te kunnen nodigen.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s