2e bijeenkomst, sprekers (3)

De gevoelens die het meest gedeeld worden door EHS zijn die van isolatie, afwijzing en uitsluiting. De niet-erkenning van hun probleem in deze hyperverbonden wereld is dagelijks een echt probleem. Met het team van « mijn leven in vliegtuigmodus » https://www.mavieenmodeavion.com/ wilden we  door de bijeenkomst EHS laten samenkomen als onderdeel van de werelddag geïnitieerd door « Hearts of EHS » in Frankrijk.

Ons probleem is niet alleen Frans of Belgisch, het treft heel Europa en het Amerikaanse continent. In Europa staat een initiatief op het punt geboren te worden, het heet  » European for safe connection   » of ESC voor intimi. We hebben deze donderdagavond een belangrijke vergadering gehad met een dertigtal leden van deze ontluikende vereniging. We hebben al de gelegenheid gehad om enkele leden in het echt te ontmoeten tijdens de workshops georganiseerd door mevrouw Rivasi. We nodigden daarom  het « bestuur » uit om het Europese project te komen presenteren ter gelegenheid van de 2e bijeenkomst.

Zij zullen daarom zaterdagochtend sprekers zijn met een presentatie van het ESC-project. We hebben ook een feesttent voor hen gereserveerd voor zondag, zodat ze werkgroepen kunnen oprichten.

Deze informatie verbetert je EHS-leven niet dagelijks, daar zijn we ons van bewust, maar het brengt hoop voor evolutie in onze strijd tegen maatschappelijke waanideeën. Het is door onszelf te laten horen dat we erin zullen slagen de balans te doen doorslaan, maar daarvoor moeten we worden geholpen door uw acties en uw aanwezigheid in de voorgestelde initiatieven.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s