Wat is een wit gebied?

Voor ons is het een plek inhet goede oude land waar je een voet buiten kunt zetten zonder elektromagnetische straling vol peer te nemen. Met het oog op een beleid van systematische uitroeiing van deze witte gebieden in Europa, de komst van 5G, satellieten die ons luchtruim marmeren en het gebruik van radars en andere controlemiddelen van het leger, kunnen we zeggen dat een echte witte zone op aarde niet langer bestaat. Met onze instrumenten kunnen we in bepaalde frequentiebanden tot 10 Ghz meten,  maar daarna?

Met mijn spectrum analyzer beginnen de curves vanaf 8Ghz in paniek te raken en kan ik deze bronnen van verstoring niet elimineren. Dus we zullen zeggen dat het hier geen wit gebied is, het is ook geen lichtgrijs gebied, maar eerder een gebroken wit gebied en ik denk dat het het beste is waar we op deze aarde op kunnen hopen. Ze zijn van plan om 4G op de maan te ontwikkelen om betere communicatie tussen astronauten mogelijk te maken. Voor maart heb ik nog niets gelezen, maar ik kan me voorstellen dat Elon al plannen maakt om betere connectiviteit mogelijk te maken.

Ondertussen is in dit gebroken witte gebied het leven nog steeds volledig mogelijk voor EHS, zelfs zeer geavanceerd. Het ecosysteem is aanwezig en het kwaken van kikkers, het gezang van vogels en het zoemen van insecten zijn allemaal getuigen van de kwaliteit van de plaats. We zagen zelfs een paar salamanders in onze vijver verschijnen. Het is ons dagelijks leven, het is onze witte zone en je kunt er op 17 juni met volle teugen van komen genieten. Registratie op de website van « mijn leven in vliegtuigmodus »: https://www.mavieenmodeavion.com/rassemblement-ehs

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s