Alles in de tuin

Dit initiatief om onze Living Space voor een zondag open te stellen voor EHS bleek een geweldig idee. Mijn vrouw en ik hebben de realiteit van het leven verloren in een omgeving die is blootgesteld aan de ether. We worden elke ochtend wakker in een omgeving met weinig blootstelling en we profiteren ten volle van de natuur (kikker crap kwaken een groot deel van de nacht).

Je kwam deze zondag uit Mechelen, Ohey, Yvoir, Bertrix met kinderen en je goede humeur. We bleven buiten en deelden onze maaltijd op het terras op het zuiden (mijn zonnebrand kan dit bevestigen). De kinderen speelden, keken naar de kikkers, raapten de eieren op en aaiden de hond en het konijn. Ze gebruikten geen tablet, ze gingen soms zitten om een boek te lezen.

De volwassenen wisselden uit, deelden anekdotes en tips, namen metingen en uiteindelijk bezochten we allemaal het gepantserde huis. Kortom, onschadelijke activiteiten van echte communicatie tussen mensen zonder tussenkomst van enige draadloze technologie.

We hebben onze non-profitorganisatie opgericht met als doel onze leefruimte open te stellen voor andere EHS die niet langer de tijd of de mogelijkheid hebben om te profiteren van een buitenactiviteit zonder blootstelling aan de golven. We zijn niet van plan het daarbij te laten. Na de organisatie van de2e EHS  bijeenkomst op 17 juni willen we onze Living Space 1 keer per maand openstellen voor EHS.  We plannen buitenactiviteiten, een rommelmarkt, QiQONG-lessen, workshops en andere deelmomenten voor EHS. Het programma zal worden gedetailleerd in de activiteit sectie van onze website. Goede ideeën en hulp zijn altijd welkom. In de tussentijd kijken we ernaar uit u op 17 juni te zien om uit te wisselen met EHS uit Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Engeland en andere Europese landen (de lijst is te lang). Taal lijkt misschien een probleem, maar oplossingen worden altijd gevonden als je dezelfde zorg deelt. Laten we hopen dat het weer gunstig voor ons zal zijn.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op 17 juni. Régine en Guy

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s