Het vertragingseffect

De ervaring van de worshop in het parlement op 7 februari op initiatief van mevrouw Rivasi was zeer verhelderend over de verbluffende effecten van golven op het lichaam.  Ik werd persoonlijk beschermd in mijn magische stoel terwijl mijn vrouw me vergezelde zonder bescherming. Ik had geen effect na deze ervaring terwijl mijn vrouw de volgende dag volledig werd weggevaagd.

In het begin geloofde ik niet al te veel in het vertragingseffect dat de verschillende ehs die ik ontmoette me brachten  . Persoonlijk heb ik de neiging om meer directe fysieke effecten te voelen, maar ik realiseer me dat iedereen verschillende graden van latentie heeft. Dat is ook in die zin dat de provocerende studies  van Sciensano  geen echte wetenschappelijke waarde hebben. Het is daarom belangrijk om jezelf te allen tijde en op alle plaatsen te beschermen tegen EMV’s.

We volgen geen enkele behandeling en we leven zonder problemen op een plek die nu al 4 jaar bewaard is gebleven. Onze gevoeligheid voor golven is niet afgenomen, integendeel. Uitgaan, naar de stad gaan is een hoogvliegende oefening geworden en gelukkig kunnen we onszelf komen regenereren op een bewaard gebleven plek.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s