Waar is de achteruitversnelling

Twee dames kwamen vorige week aan bij de antigolfaccommodatie, ze kwamen in tranen aan, hulpeloos uitgeput in het aangezicht van elektromagnetische vervuiling. Ze komen uit het noorden van Frankrijk, uit een beroemde toeristische regio. Hun omgeving is antennes, waaronder de beroemde nep 5 G, WIFI, lawaai en menigte.

Een week in het antigolfhuis komen doorbrengen, is je lichaam opnieuw verbinden met een gezonde elektromagnetische omgeving, met stilte en jezelf bevrijden van deze dagelijkse race om prestaties. Het is vooral om zijn koffers neer te zetten en zijn hersenen weer te laten leren functioneren. Dit is geen vakantie met extreme sensaties om ons te bewijzen dat we bestaan. Het is meer een soort zuiverende retraite om lichaam en geest weer in dezelfde omhulling van het leven te plaatsen.

Deze rust is niet voor iedereen geschikt en er is een echt verlangen nodig om uit een wereld van waanzin te komen om opnieuw contact te maken met jezelf. Maar het voelt zo goed, het is een geschenk aan onszelf.

De twee dames vertrokken stralend met projecten om hun oplossingen te vinden. Voor meer informatie over deze accommodatie kunt u terecht op onze website: een plek om te wonen voor ehs.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s