Vrij verkeer

New NASA Study Reveals Origin of Organic Matter in Apollo Lunar Samples by NASA Goddard Photo and Video is licensed under CC-BY 2.0

Europa moest ons het vrije verkeer van goederen en personen toestaan.
Voor goederen, zoals cocaïne of wapens lijkt het goed, het werkt. Voor mensen zou het nodig zijn om de kopie te bekijken, omdat zelfs in eigen land de EHS niet langer kan circuleren om naar de winkel te gaan of gewoon om te lopen. Deze reflectie maak ik naar aanleiding van de verschillende mensen die zonder golven hun toevlucht komen zoeken in ons huis en die ons allemaal vertellen hoe moeilijk het is om toch te kunnen evolueren in een ultra-gedigitaliseerde omgeving. Hun huis wordt een echte martelkamer blootgesteld aan de WIFI van buren, DECT en antennes.

We hebben net de ontwikkeling afgerond van een module van 4 m² die een werkruimte of een rustplaats thuis moet beschermen. Deze module is een uitbreiding van onze eerdere oplossingen zoals de tent of de magische stoel. Deze module stelt ons in staat om conferenties te geven en zal « bunkerette » worden genoemd. Het is volledig verwijderbaar en transporteerbaar. De montage duurt slechts enkele minuten en biedt voldoende bescherming voor een luidspreker in een blootgestelde ruimte.

De inzet van middelen is nu essentieel voor overgevoelige elektromensen die vooral in stedelijke gebieden wonen.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s