De teerling is geworpen

Ik kwam gisteravond laat terug van een werkvergadering over de hulp die EHS moet krijgen met betrekking tot radio, ik hoorde dat er eindelijk in het Brussels gewest een decreet was gestemd dat de milieunormen met betrekking tot de emissiebevoegdheden voor exploitanten verhoogde. België zal eindelijk een inhaalslag kunnen maken op het vlak van 5G. Er zijn nog steeds verschillen per regio, maar we blijven nog steeds binnen de laagste normen op Europees niveau. Een eenvoudig decreet stelt u in staat om de aard van de golven te veranderen, die u gisteren schade kunnen berokkenen, door een eenvoudige handtekening, veroorzaken u vandaag niet  meer schade.

We kregen al veel klachten uit het buitenland en Vlaanderen en ik moest vertrouwen op Engels en Nederlands om deze mensen te verwelkomen in onze beschutte accommodatie. Ik zal nu mijn Brussels accent moeten hervatten om onze informatie te delen met de EHS van de hoofdstad.

Het zal jaren duren voordat we onze fouten als het gaat om blinde technologie beseffen, maar de urgentie op dit moment is om onmiddellijke oplossingen te bieden voor mensen die EHS worden als gevolg van deze roekeloze nieuwe normen. Verzadiging wordt steeds sneller en deze mensen zullen moeten worden geholpen om antwoorden te vinden en hun leven te heroverwegen in een steeds vijandiger omgeving.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s