Experimenten met levende organismen

Astronaut Karen Nyberg Works with a Plant Experiment by NASA Johnson is licensed under CC-BY-NC 2.0

Onze gepantserde behuizing is een soort centrum van experimenten op de levenden. Het kost minder dan astronauten naar het ISS sturen. We verwijderen slechts voor een week instemmende mensen uit hun kunstmatige omgeving om ze te isoleren in een huis dat beschermd is tegen de ethergolven. Vervolgens wisselen we uit over de sensaties en de ervaring in deze abnormale leefomstandigheden voor een mens die 24 uur per dag leeft in een elektromagnetische vervuiling die 1 quintillion van keren hoger is dan 50 jaar geleden.

De resultaten zijn niet aan/uit zoals het Sciensano-team in België zou denken  , dat zich bezighoudt met provocatie-experimenten door vrijwilligers te onderwerpen aan aanzienlijke EMF-emissies om het gebrek aan verband tussen elektromagnetische velden en EHS te bewijzen. Ze maken er zelfs zogenaamde wetenschappelijke publicaties van die operators goed van dienst zijn.

We doen het tegenovergestelde, we proberen niet te bewijzen. We laten alleen zien dat na een paarweken,  voor een EHS, terugkeren naar een normale staat van functioneren een lang proces is omdat het noodzakelijk is om het lichaam niet te gebruiken voor kunstmatige stimuli.

We wonen met mijn vrouw op een plek die nog steeds onaangetast is door deze permanente elektromagnetische smog en onze pogingen om de wereld van de levenden in te gaan, worden elke keer gesanctioneerd door nadelige effecten. Gisteren, terwijl we gingen genieten van een uitstekend ijsje in de buurt van Namen, werden we geconfronteerd met een apparaat dat ik nog niet kende, een bluetooth-luidspreker. Ik heb gisteravond de gevolgen betaald. Ik bevestig inderdaad dat er geen verband is tussen golven en EMV’s, maar eerder een keten die steeds zwaarder wordt om te dragen.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s