2e bijeenkomst, sprekers (1)

Ik zou gewoon ieders cv kunnen nemen, maar dat zou iets te makkelijk zijn. Ik heb tijdens mijn verschillende trainingen veel mensen op het gebied van elektromagnetische golven ontmoet en gewreven. Alles was samengekomentijdens een opleiding die destijds (rond 2000 na Christus) werd gegeven door Jean-Marie Danze wiens assistent Benoît heette. Er was sprake van magnetrons en waterzuivering door middel van bepaalde demonstraties en Santini’s onderzoek werd toen nog aangehaald.

Ik had afstand genomen van dit kennisgebied voordat ik na een beroerte werd teruggebracht om te proberen te begrijpen wat zo storend was voor mijn lichaam. Vervolgens heb ik in 2013 bij Benoît een opleiding geobiologie gevolgd waar vooral de hoofdstukken over de ether mij aanspraken. Ik begon toen te documenteren en mezelf uit te rusten om theorie en praktijk te combineren. Ik heb meer getraind met Benoît en anderen voordat ik een gepantserd huis bouwde.

Ik voeg daarom het CV van Benoît toe zoals weergegeven op zijn website: « Wie is Benoît Louppe?

chemisch technicus, wetenschappelijk en technisch adviseur in elektromagnetische omgeving en habitatbiologie. Directeur van het bureau Studies & Life.

Hij heeft een diploma van chemisch technicus en werd vervolgens milieuadviseur (ULG), na een opleiding afgerond met een onderzoek naar milieu- en gezondheidskwesties in verband met elektromagnetische vervuiling. Vervolgens stelde zijn samenwerking met verschillende gerenommeerde wetenschappers hem in staat zich te specialiseren in elektromagnetische omgeving en stralingsbescherming. Hij heeft een certificaat van bekwaamheid in elektromagnetische veldmeting en elektromagnetische veldtoxicologie van het Nationaal Instituut voor Toegepaste Wetenschappen van Villeurbanne in Lyon. Hij heeft ook een diploma in bedrijfsbeheer (management, recht, boekhouding, belastingen, enz.). Hij heeft deelgenomen aan tal van radio- en televisieprogramma’s, maar ook aan het schrijven van boeken over het onderwerp « elektromagnetische vervuiling ». Sinds 1996 leidt hij met succes het Etudes & Vie Office in Fléron (België). »

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s