Volharding

Mijn opmerkingen zijn absoluut niet wetenschappelijk of medisch bedoeld  , ze zijn gewoon het resultaat van observatie in de loop van de tijd en het luisteren naar vele getuigenissen. We hebben momenteel 2 plaatsen waar de invloed van elektromagnetische golven zwak is. We wonen in een gebroken wit gebied weg van antennes en buren en we bouwden in dezelfde straat een gepantserd huis dat voornamelijk wordt blootgesteld aan 3 bronnen van wifi van buren. In de 2 gevallen bevinden de huizen zich op meer dan 3 km van de antennes met Waalse normen die tot op de dag van vandaag 3V / m zijn. Dit wordt binnenkort verhoogd naar 9V/m.

Sinds 2019 ontvangen we EHS’ers thuis en sinds oktober 2022 in het gepantserde huis. In eerste instantie accepteerden we om privacyredenen alleen een verblijf van 2 of 3 nachten. In het gepantserde huis vragen we om verschillende praktische redenen een verblijf van minimaal 1 week.

Uit de observaties en getuigenissen die de afgelopen 4 jaar zijn verzameld, blijkt dat bij een verblijf in ontruiming met verschillende elementen rekening moet worden gehouden. De eerste is het fenomeen van remanentie: de persistentie van een fenomeen of sensatie, zelfs na het verdwijnen van wat ze veroorzaakte.
Dit fenomeen ontkracht effectief de provocatiestudies die Sciensano in België heeft uitgevoerd. Inderdaad, er zijn zelden onmiddellijk merkbare symptomen na blootstelling. Deze symptomen zullen verschijnen afhankelijk van de duur, intensiteit en gevoeligheid van elke persoon. Omdat het enige tijd duurt voor de reactie, duurt het ook enige tijd, variërend afhankelijk van het individu, om de primaire bron te elimineren.

Mensen die bij ons komen, hebben al dit fenomeen van remanentie en hebben, afhankelijk van het geval, enkele dagen nodig om zich beter te voelen, vandaar de noodzaak om minstens een week te blijven.

We hebben geen biologische markers voor deze observatie, we vertrouwen op geaccumuleerde getuigenissen en op de algemene toestand die bij mensen wordt waargenomen (ontspannen gezicht, meer uitgebreide verbale woorden, afname van de staat van stress, …).
In een volgend artikel zullen we terugkeren naar een andere observatie die niet moet worden verward met de persistentie die het begrip spenen is.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s